4. december 2021

Vičanski All star košarkarski turnir 2021

V soboto se je v veliki telovadnici Gimnazije Vič za naslov najboljše vičanske košarkaške ekipe 2021 pomerilo šest ekip. Regularni turnir 5na5 sta dodatno popestrili tudi stranski tekmovanji in sicer tekmovanje v zabijanju na koš in tekmovanje v metu za tri točke.


V pozno dopoldanskih urah se je v veliki telovadnici gimnazije turnir pričel s kvalifikacijskimi tekmami. Prvemu krogu tekem je sledilo tekmovanje v metu za tri točke, v katerem je Jakob Jesih pometel s konkurenco. Sledile so polfinalne tekme zmagovalnih ekip prvega dela tekmovanja. Z odlično igro sta se v finale prebili ekipi Yung bsa academy in Ekipa 5. Pred finalno tekmo so se imeli tekmovalci priložnost pomeriti še v tekmovanju v zabijanju na koš, kjer si je prvo mesto priboril Jaka Pregelj. V napetem finalnem obračunu so zmagovalca turnirja določile zadnje sekunde. Zmago je naposled slavila Ekipa 5.


Organizacijska ekipa se zahvaljuje vsem udeležencem dogodka – tako tekmovalcem kakor tudi podporni ekipi, hkrati pa izreka iskrene čestitke zmagovalcem posameznih tekmovanj.

Celoten album slik je na voljo na naši Facebook strani.