O nas

KDO SMO

Kaj je Vič Chapter

Vič Chapter je društvo ustanovljeno s strani bivših dijakov Gimnazije Vič. Člane odlikujeta predvsem ambicioznost in konstantna želja po pridobivanju ter poglabljanju znanja v okviru njihovih lastnih interesnih področij. Spekter slednjih je v našem društvu izjemno širok, saj se bivši Vičani izobražujejo na mnogo različnih področjih.

Društvo velik poudarek namenja ohranjanju stikov ter spoznavanju novih ljudi. Viška gimnazija že vrsto let slovi kot ena izmed najboljših slovenskih gimnazij, na kateri se izobražujejo izjemni mladi posamezniki z velikim potencialom. Poleg navezovanja prijateljskih odnosov, vam društvo z organizacijo družabnih dogodkov ponuja priložnost za navezavo poslovnih kontaktov, ter posredno medsebojno pomoč pri snovanju karierne poti.

Svoje člane spodbujamo k osebnemu razvoju tako na osebnem kakor tudi na kariernem področju. Glede na posameznikove interese in ambicije, vsakemu alumnu ponudimo široko izbiro vlog in izzivov, v katerih se ta lahko preizkusi. Na ta način imajo aktivni člani priložnost pridobiti izkušnje na področjih organizacije, vodenja, prodaje, upravljanja s socialnimi omrežji, dela z ljudmi…